Wednesday, December 28, 2011

LAUGHTER IS THE BEST MEDICINE!

Bagi mengurangkan stress di tempat kerja serta tekanan daripada penemuan @ keputusan medical check-up semalam, di sini aku nak share kepada kalian semua beberapa strip kartun yang diharapkan dapat menceriakan hati anda (dan aku sekali la huhu). Bak kata majalah Reader's Digest, laughter is the best medicine.




P/S: Kalau gelak terlebih sangat, tak bagus jugak kan. Bukannya nak sembuh penyakit, kang orang chop kita ni gila ker, sawan ker, psycho ker...aduh2...Na'uzubillah


5 comments:

  1. lucu kartun ya...masa aku kerja shift pagi selalunya sebelum turun dari rumah aku mesti tengok tv 2 awal pagi dlm jam6 cam ya,ada satu siaran aku pun lupa nama rancangan ya tapi nya mencerita kan tentang sosial kehidupan,pernah juak diselitkan sesi senaman ketawa awal pagi.mula2 aku mcm pelik juak,tapi benda tok selalu di amalkan org org tua2 di barat nun,katanya awet muda juak..hebat..bnyk lagi info yg di kongsi awal pagi dlm rancangan ya,kebanyaknya unsur motivasi la...bagus,(perwatakan aku sendiri pun memang dah penggalak kepada org ketawak mun aku bercerita..sbb mun aku ikut nama aku jadi terbalit dah tentu jadi SURAM...sik kan aku nak suram,jadi lah marus yg selalu org cop aku tok kat tmpt kerja penglipurlara)

    ReplyDelete
  2. hahahaha cara kau nulis komen ya bro memang ada bakat molah blog, nang best hahaha....ok insyaAllah mun ada masa terluang mmg aku akan nangga rancangan TV yg u mdh ya...

    ReplyDelete
  3. Thiѕ deѕign іs stеlleг!
    You definitely knоw how to keep a rеader amusеd.
    Betweеn your wit and yоur vidеos, I wаs almοst moved
    to start my own blοg (well, аlmoѕt.
    ..HaHa!) Great job. I really lоveԁ what you hаd to say, and more
    than that, how уou presented it. Too coоl!


    Feel free to visit my homeрage - fastest way to lose belly fat

    ReplyDelete
  4. Hmm it ѕееms likе уour ѕite ate my
    first cοmment (it was super long) so I guess I'll just sum it up what I had written and say, I'm thoroughly enjoуing youг
    blog. I too am аn aspirіng blοg blogger
    but I'm still new to everything. Do you have any tips for rookie blog writers? I'd гeally appreciate it.



    Fееl free to suгf to my wеb-sіte simple wood projects

    ReplyDelete
  5. I'm extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it's raгe tο seе a nice blog like thіs one nowadays.


    Αlsο visіt my sitе :: birmingham spas

    ReplyDelete

silakan memberi sebarang komen...whether it's good or bad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...