Wednesday, December 5, 2012

Funny & Hilarious Birthday Pictures! Oh Tidak...Aku Sudah Tua Sebenarnya, Terimalah Hakikat

Hari ini ialah harijadi aku yang ke 31, argghhh kalau diikutkan hati aku malas nak ingat berapa usia aku ni. Age is just a number and I hate to be reminded that I'm getting old today. So much things in life that i haven't yet done. Ok tidak mengapa, persetankan pasal nombor yang tak berapa best itu, di bawah merupakan kompilasi pics sambutan harijadi yang menarik dan lucu (dicilok dari Google) serta beberapa video best hehe...

Band Immortal dalam gaya yang superb funny tahap kerajaan langit!


Bagi kaki minum beer, rasanya "kek" sebegini memang kena dengan tempatnya


Aduh bang, takkan kek harijadi letak kat celah kotei kot?


Chuck Norris, My Hero! Haiyyaaaa!


Kek khas ditujukan buat Anton Szandor Lavey (pengasas Church of Satan....so what?)


Happy Birthday Song (by Erlosung - The Black Metal Band)

Happy Birthday - OAG (diambil dari album "Old Automatic Garbage" rilisan tahun 1994)

P/S: Takder idea punya pasal ni...buat entri blog yang merapu entah hapa2 dan kurang profesional...hampeh...

11 comments:

  1. happy birthday bang... tak buat cheapsale CD atau T Shirt ke...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Promo dari blog Metuk Ulau Underground Voices masih ada lagi tu...kalo nak pilih ler lagi dlm list tu hehe...

      Delete
    2. Silakan internet shopping bro...hehe

      Delete
  2. Hepi besday bro..sori lambat wish..moga panjang umur,murah rezeki..n remember u r not getting older,u r getting much much better bro.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq diatas kata2 motivasi tu bro,bikin gua makin semangat saja dlm bermain muzik hehe....

      Delete
  3. happy birthday beb.
    semoga sihat, murah rezeki dan hensem selalu. Amin.

    ReplyDelete
  4. happy belated birthday! keep on rocking, bak kata Neil Young,"Rock n roll can never die.."

    ReplyDelete
  5. Selamat Ari Jadi tuan...moga murah lagi rezeki dan sejahtera selamanya ..aminnnn...

    ReplyDelete

silakan memberi sebarang komen...whether it's good or bad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...