Wednesday, February 13, 2013

Wordless Wednesday : Unofficial Poster For Bintulu Music Fest 2013 (Teaser!)

Designed By Fareez Es (Thanks Bro!)

P/S: Mungkin flyer ini pernah ditunjukkan dalam blog Ijau, oh well whattahell...

20 comments:

  1. Yup, sbb yg ni xda nama performing bands dgn senarai organizer...tunggu yg rasmi,x lama lagi akan keluar

    ReplyDelete
  2. poster pun ada unofficial?? kayalah tokey poster...hehehhe

    ReplyDelete
  3. kalo poster yg takat letak kat facebook memang xda keluar belanja bro hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..nasib baik ada FB..kalau tak ada.... tak ke kaya tokey poster...

      Delete
  4. agak2 yang official nanti ada muka En Ijau tak?...heheh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde kot... sbb byk band "nama besar" bakal main, pand picisan mcm MUP dok tepi

      Delete
  5. Aiya jgn itu mcm kwn...sedih saya baca...band MUP pun sudah ada nama skrg dlm scene bintulu, xda band yg bertaraf superstar dlm ini event...

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Ice cream vanilla for me haha...

      Delete
    2. Vanilla ice ice baby (sambil buat muka poser) hahaha...

      Delete
  7. Rindu nk lepak bintulu.. Masa kerja kat sana tak sempat nk cari scene bintulu..almaklumlah time bulan pose..lpk duk hotel reggae inn je huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha kalo ada rezeki kerja kat sini, contact2 aku ataupun geng blogger lain yg dok sini mcm bro Ijau...no prob bro

      Delete
  8. Replies
    1. Venue ni open air bro...so expect the unexpected...harap2 semua berjalan lancar...amin

      Delete
    2. jual shisha sedap gak. gurau je. semoga berjalan lancar

      Delete
    3. Jangan wooo...jangan x buat hahaha

      Delete
  9. Replies
    1. Font Iron Maiden tu yg mahal tu hahaha...

      Delete

silakan memberi sebarang komen...whether it's good or bad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...