Wednesday, June 12, 2013

Wordless Wednesday : Di Antara Watak Horror Era 90'an Yang Paling Digeruni!


18 comments:

  1. kalau citer ni keluar masa aku budak2...konpem jadi takut bila jumpa badut...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la, budak2 zaman aku byk yg phobia tengok benda alah ni haha...well most of them

      Delete
  2. It antara karya stephen king yg terbaik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pet Cemetary, Green Mile, Doppleganger, Misery....perghh banyak la karya2 dia yg dah masok kategori legend.

      Delete
  3. Replies
    1. Pennywise The Clown bro...bapak kepada semua demon era 90'an

      Delete
    2. Dulu filem ni pernah ditayangkan di TV2...sekarang dah jadi klasik hehe

      Delete
  4. ooo...badut ni. kekadang kalo tgk badut McDonald pon datang seram jugak. kadang2 laa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ntah la bro, ada benda yg membuatkan badut McD tu seram kot...agenda Israel? Haha

      Delete
  5. Menar ya... ya kali ku selalu sik ketawa bila ada clown. walaupun ku sik nanga cerita horror tok. or any other horror movies.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Benar ya sis...there's nothing funny about clown anymore...sigh

      Delete
  6. Teringat kat Chucky. By the way, hampir sesat aku masuk kat blog lagi satu. Huahuahua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagi aku Child's Play part 1 & 2 saja yg epic...yg lain agak cliche, x seram sangat haha..mcm mana boleh sesat ni?

      Delete
    2. Aduh kawan sungguh kasihan saya tengok haha...

      Delete
  7. I love it..I hate it..haha nilah watak paling seram zaman aku kecik2 dulu..even chucky pon xleh lawan seram dia haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chucky kuasa voodoo dia terbatas, tapi Pennywise the Clown ni demon tahap terer menghasut kanak2 even dia punya power pun lebih hebat dari Chucky...

      Delete

silakan memberi sebarang komen...whether it's good or bad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...