Wednesday, June 19, 2013

Wordless Wednesday : Minyak Atar Malaikat Subuh Versi Sabah?


18 comments:

  1. ..Malaikat Subuh..time join tabligh dulu suka gak aku pakai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masih ikut jemaah keluar lagi ka bro?

      Delete
  2. "sabah" klu ikut bahasa arab bermaksud pagi ("sabahulkhair, sabahunnur" - pagi yg baik, pagi yg bercahaya), derived from word subuh (or vice versa kot?) itupun ilmu aku terbantut setakat form 3 je~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabahul khair, kaifahanuka?
      Haha...saja letak nama Sabah kat title entri ni...sila minta maaf?

      Delete
  3. Replies
    1. Kat kotak minyak wangi ni cakap made in france...ntah betul ke tidak

      Delete
  4. Replies
    1. Ni minyak wangi ada member sama ofis baru balik umrah, dia yang bagi ni...hehe

      Delete
  5. pengaruh jimi palikat nih,..... hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Besar kemungkinan bro...ntah la haha

      Delete
  6. Samalah bro,aku pun penah dpt ni member baru balik dari umrah juga yg bagi..nasib baik jimi palikat tak saman eh..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jimmy palikat pun mampu gelak saja kalo tengok pic ni...hehe

      Delete
  7. Replies
    1. Tak la besar mana pun bro, kecik jer haha...pic ni pun gua maximize kan haha

      Delete
  8. Cop halal dia ada salah eja jadi handaltak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erk...rasanya logo Handal hanya ada pada kaset atau cd Butterfingers saja kot haha

      Delete

silakan memberi sebarang komen...whether it's good or bad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...