Wednesday, July 3, 2013

Wordless Wednesday : The Funny Sides Of Man Of Steel...





8 comments:

  1. Hahaha... Sex....hahahaha. Good one.

    ReplyDelete
  2. Hahaha..dah reti pakai spender kat dalam eh

    ReplyDelete
  3. Personally aku suka superman returns.
    Yang dia ada anak tu then mak dia pun terkejut part budak tu tolak piano ke hapa kat geng jahat.
    Mungkin tak dapat sambutan so thats why they scrap it.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, storyline dah bagus untuk Superman Returns, even Brandon Routh yg jadi Superman/Clark Kent pun sangat sesuai utk watak...cuma mgkn disebabkan wrong timing, filem ini flop di Hollywood.

      Delete
  4. Tak tengok lagi superman baru ni...

    ReplyDelete

silakan memberi sebarang komen...whether it's good or bad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...