Wednesday, February 12, 2014

Wordless Wednesday : Official Teaser Poster For "Sarawak Metal Regime 2014" Gig (Headline : Brain Dead)


Pic ehsan dari boss Menjrex Nerto

13 comments:

  1. waahhh best. teringin nak main kat sarawak. tiket flight bayar sendiri pon aku sanggup.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. PM kat fb aku bro, mok juak aku berkenalan dengan band kitak orang....beli cd pun ok heheh

      Delete
  2. Replies
    1. Tuan Rashid dah tegur pihak organizer hari tu pasal typo nama COG hehehe....

      Delete
  3. Replies
    1. MUP main tahap local gig bintulu je~
      just another cover band

      Delete
  4. lawa poster. straight to the point dan clear.

    ReplyDelete
  5. hari tu tgk dorang kat gig blast from the past,pergh muzik dia memang lain dari album from the exstacy tu..lagi mantap,ditambah pula main ngan line up klasik era demo,sharin yang ganti lan bye 2 lagu terakhir...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni yang buat gua semangat nak tengok gig ni....hahaha thanks bro

      Delete

silakan memberi sebarang komen...whether it's good or bad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...