Wednesday, October 21, 2015

Wordless Wednesday Yang Tak Berapa Nak Wordless : Pentagram Di Atas Pusara (2015)



Kambing Soon!

Sebuah buku antologi cerpen hasil karya penulis wannabe Stephen King yang kuat berangan dan merapu lebih sangat di dalam facebook mahupun blog.

Ini merupakan kulit hadapan buku tersebut. Sesuai dijadikan wallpaper untuk telefon pintar anda...

15 comments:

  1. lirik jgn lupa... lagu/melodi dah ada, akan diperdengarkan waktu jeming kelak

    ReplyDelete
    Replies
    1. serius, aku rasa lagi senang buat lagu/melodi daripada buat lirik :) rasanya dah ada 2-3 lagu/melodi kolaborasi antara aku dan azrol

      Delete
    2. pasal lirik aku cuba usahakan. aku bukannya jenis puitis sgt tapi apa salahnya mencuba. cabaran diterima hehe

      Delete
  2. aku booking satu....nak siap dengan sign...heheh..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. ok set...dont worry bro hehe nanti gua roger2

      Delete
  4. Bro,
    I will buy a set if you sent this for printing.
    I will give my full support.
    Mungkin ramai independent books or what, tapi kau nye tulisan dan tema cerita2 kau, aku suka sangat.

    ReplyDelete
  5. Aku pun nak satu bro siap sign jugak..hehe..kipidap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. siap...nanti inform bro kalo buku dah ada

      Delete

silakan memberi sebarang komen...whether it's good or bad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...