Wednesday, July 19, 2017

Short Blog Entry : Michael Jackson's Thriller - The 35th Anniversary


Celebrating the 35th anniversary of Michael Jackson's Thriller album in 3 format (12" LP, cassette and special edition CD)

"Just beat it, no one wants to be defeated. Showin' how funky and strong is your fight. It doesn't matter who's wrong or right. Just beat it,"

Thriller - Michael Jackson (Official MV)

Billie Jean - Michael Jackson (Official MV)

Beat It - Michael Jackson (Live in Munich HIStory Tour)

9 comments:

  1. videoklip billy jean dan beat it tu 1st time tengok aku masih tadika

    kecuali thriller sebab kecik2 takut tengok bab hantu keluar kubur (parody geli mat dah tengok?)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha parody geli mat memang win!

      Delete
    2. haha parody geli mat memang win!

      Delete
  2. Replies
    1. ini saja yg gua mampu. nak kumpul full discography memang payah la haha

      Delete
    2. ini saja yg gua mampu. nak kumpul full discography memang payah la haha

      Delete
  3. album ni banyak kenangan untuk aku...tahun 83...abang aku mula dengar lagu2 orang putih...aku pun terpengaruh sama...3 kaset pertama yang dia beli adalah Men At Work - Cargo, Air Supply - Greatest Hits dan Michael Jackson - Thriller....masa tu MJ tak popular pun lagi kat Malaysia...dia lepas grammy award tahun 1984 baru orang Malaysia kemaruk dengan album ini termasuk budak2 sekolah aku...tapi masa tu bagi aku dan abang...ni album dah lama la...tu jam aku kemaruk Prince - Purple Rain pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuhhh kita geng. ada jugak orang minat Prince mcm gua hehe.

      Delete
    2. fuhhh kita geng. ada jugak orang minat Prince mcm gua hehe.

      Delete

silakan memberi sebarang komen...whether it's good or bad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...