Sunday, January 13, 2013

Today Is The Day! Manchester United VS Liverpool

Speechless Sunday? I don't think so...

Aku malas nak mengarut banyak pasal match ni. Motto aku simple saja, just enjoy the game. Just sit back and cheer for your team, a couple of swearing might be legit, but still unnecessary. I've been supporting Manchester United sejak dari bangku sekolah lagi. My dad's an MU fan, my brothers also following the same footsteps. Dulu masa muda remaja, saat begini memanglah sangat dinantikan (MU vs Liverpool), tak kesah la FA Cup ataupun BPL. Sekarang semua dah dewasa, cemuh sana cemuh sini rasanya tak relevan lagi lah bagi aku especially kalau bertemu dengan Eternal Rival, our dear fiends from Anfield, Liverpool. Ya, memang betul akan berlaku dissing quotes dalam laman sosial seperti Facebook di kalangan fans pada kedua2 kelab. Come on man, kulit kita masih tak putih macam orang England, nak kelentong dan mengaku kita orang Manchester atau Liverpool pun memang kantoi lah, agak kurang bijak. Just enjoy the bloody match, sit back and relax, will ya? 

Kepada bro Berteromber, jom chanting sama2 to the tune of "Glory Glory Man United". Kepada bro Faizal Skudal, harap match kali ni fair and square bro! YNWA...


Manchester United VS Liverpool 
Barclays Premier League
Malaysian Kick-Off Date & Time:
13 January 2013
9:30 pm


12 comments:

  1. adui.... aku rasa DRAW.... apapun BTW ( Best Team Wins )

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pun rasa mcm tu gak la...kalau MU menang sekalipun, mgkn menang tipis. ni pun berdasarkan prestasi MU kebelakangan ni.

      Delete
  2. Haha...dulu aku pun fanatik...sekarang slow down dah..dah tua kot...heheh..lawan liverpool memang ada badinya....harap game tak bosan...dan Utd menang...GGMU

    ReplyDelete
    Replies
    1. Howard Webb jadi ref bro (ingat lagi match Chelsea Vs MU tempoh hari?)...so kalau MU menang, haters akan cakap MU beli ref hahaha takpa bro biarkan mereka.

      Delete
  3. Gua sama geng ngan faizal skudal..YNWA! Heheh

    ReplyDelete
  4. Aku nanga Sarawak jak main malam sblm ya. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sarawak vs UITM kan, if im not mistaken? Haha tahniah Sarawak!

      Delete

silakan memberi sebarang komen...whether it's good or bad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...