Monday, May 27, 2013

Pendrive Yang Unik! Well...Tak La Unik Sangat Pun



Pendrive yang berbentuk tengkorak bermata merah ini aku beli secara online, sebenarnya pendrive ini berisi MP3 untuk album pertama sebuah band alternative rock tempatan iaitu Muzzy. Band yang dipimpin oleh saudara Mohd Namazi Salleh yang berasal dari Miri Sarawak ni (orang sekampung aku ni hehe) telahpun mengasaskan kugiran ini sejak tahun 2009 lagi. Beliau juga merupakan abang kepada Noh Hujan. Packaging album band ini dalam pendrive memang sungguh unik dan menarik sekali.

Ini pula pendrive berbentuk kamera DSLR Nikon yang aku beli dari seorang student Universiti Putra Kampus Bintulu. Bagi aku biasa saja rupanya. 

 Giler...kalau tenung lama2 pendrive ni, boleh kena hipnotis aku dibuatnya haha

Kalau dari pandangan ini, nampak macam real pulak kamera DSLR ni...ops salah pendrive ni

Akhir sekali, jom layan video klip dari Muzzy yang bertajuk "Hingga Akhir Nafasku" (Official Music Video)


14 comments:

  1. smart la pendrive tengkorak tu, berapa gig dlm tu? berapa duit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. X besar sgt pun, takat 4 GB saja mcm tu kot, rega rm70...mahal sikit kot sbb dia special edition

      Delete
  2. Kebanyakan band indie kinek jual demo lagu dalam bentuk mp3 yg dah dimuat nak dlm pendrive cam tok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus pendekatan mcm tok, mengikut aliran zaman...cuma kdg2 nilai estetika dari barangan analog lamak mcm vinyl atau kaset pun best juak

      Delete
  3. Yang nikon tu kalau ambik gamba dekat nampak mcm real punya dslr je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la gua cakap bro haha...memang sebijik la

      Delete
  4. Replies
    1. Itu sticker bro hehe gua lekat kat laptop gua...album Deathcrush memang terbaik!

      Delete
  5. Ooo baru aku tau pendrive ada mcm2 bentuk rupanya....haha ketingalan betul la aku...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la kita bro, aku pun baru tau haha...

      Delete
  6. As-alam bro! lamak sik menjengah ke blog kitak.. i missed a lot i guess.. hehe, well,ada sik endrive hello kitty? can cute and sik creepy? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm sis haha lamak lalu juak kitak menyepi...mun x silap mek di dlm www.mudah.my ada berjual pendrive hello kitty

      Delete

silakan memberi sebarang komen...whether it's good or bad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...