Wednesday, July 17, 2013

Wordless Wednesday : Kartun Dakwah Dari Kartunis Nik Wafdi



 

10 comments:

  1. tak leh baca arr...kecik sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sori bro...gua update blog guna samsung tab ajer...malas nak online guna pc

      Delete
  2. Replies
    1. Biasa la bro...typical malaysian muslim...

      Delete
  3. Yg last skali tu takleh blah pakcik tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha selalu berlaku di dlm masyarakat kita situasi begini...

      Delete
  4. nik..dulu aku minat dia punye kalaripayat ke hapa hero mamak tu.

    then dia jadi so called dakwah cartoonist..

    still aku beli dia nye apa tu 1001 katun nasihat or something, lawak giler.

    ReplyDelete
  5. Yup bro deaf, dulu dia femes dgn kartun Tandoori Payat dgn Ali & Davidson...kalo x silap aku buku baru yg dia buat tu 101 doa harian ditulis bersama seorang penceramah...aku x ingat nama nya.Yup

    ReplyDelete
  6. thanks ofr the peringatan bang. am learning..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama sama kita tambahkan ilmu akhirat sis...inshaAllah

      Delete

silakan memberi sebarang komen...whether it's good or bad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...