Sunday, October 6, 2013

Final Result : Sarawak 3 - Sime Darby 1 (Semi Final, Here We Come!)

Seriously, hatrik dari Muamer Salibasic tadi memang terbaik dan sungguh "berhantu". Fair game, I might say. Janganlah ada pulak isu rasuah yang entah hapa-hapa lagi lepas ni. And please...enough with the "cap ayam" bullshit...haha

Semangat Awang Mahyan kini kembali! (pic copyright GB13)

Chanting "Sarawak Satukan Hatimu"

8 comments:

  1. Tahniah buat team sarawak..takda rezeki nak jumpa jdt la bro..tapi final aku sokong sarawak! Heheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sarawak diambang revival, alhamdulillah...tapi game jdt lwn kelantan mlm tadi pun ok gak cuma nasib x menyebelahi jdt...game tu FAM x siasat ke? Haha just joking bro.

      Delete
  2. Tahniah dan good luck Sarawak...takder rezeki nak jumpa musim ni...

    ReplyDelete
  3. Sabar bro...musim depan ada lagi

    ReplyDelete
  4. aku tengok game ni kat tv second half dia.
    Sarawak nye number 10 was really superb. Sarawak nye coach tu Robert Albert kan. Dekni berapa banyak team la dia dah coach kat Msia dan Spore, he's really experience.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Robert Albert memang bagus ambik player sekali dgn pengurusan yg bijak serta tersusun. At least dapat la jugak menaikkan imej suka bolasepak di sarawak ni. Money worth spend.

      Delete

silakan memberi sebarang komen...whether it's good or bad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...