Wednesday, November 13, 2013

Wordless Wednesday : The Simpsons With Rockstars / Rapstars

 Beastie Boys

 Coldplay

 Cypress Hill

 Greenday

 Kid Rock

 Ramones

 RHCP

 The Smashing Pumpkins

 Sonic Youth

 The Who

 R.E.M

 Keith Richards & Mick Jagger (Rolling Stone)

 U2

The White Stripes

All cartoons are made by Matt Groening

12 comments:

  1. simpson ni mungkin 10 seasons pertama aku follow fanatik.
    Siap ada buku yang in detail explain setiap episode aku beli.

    Skarang satu episode pun aku dah tak tengok..
    nanti la satu hari nanti sapa tahu aku tengok one by one setiap episode haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pun dah x follow season baru ni....haha

      Delete
  2. yang ada Metallica season no berapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pun tak ingat bro season berapa haha...

      Delete
  3. Ramai artis ada dlm katun ni eh.metallica pun ada kalau tak silap aku

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, belum campur actor dgn actress lagi bro...

      Delete
  4. Replies
    1. Futurama advance sangat jalan cerita dia hahaha...simpsons ok lagi la

      Delete
  5. Replies
    1. Yup, ada sekali tu Ronaldo buat cameo...tapi itu untuk kategori ahli sukan...ini pula semestinya utk rockstars /rapstars

      Delete

silakan memberi sebarang komen...whether it's good or bad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...