Monday, October 12, 2015

Movie Review : Cradle Of Fear (2001)

Official Movie Poster

Mungkin ramai yang tidak tahu bahawa Dani Filth (vokalis serta frontman band Cradle Of Filth) pernah membintangi serta menghasilkan sebuah filem horror. Ianya bukanlah sebuah masterpiece yang boleh diingati sepanjang zaman, malahan banyak pengkritik filem menghentam serta mengutuk habis-habisan filem ini dahulu semasa ianya diriliskan. Namun bagi saya ianya sebuah filem crossover slasher / horror / suspense yang menarik untuk ditonton walaupun banyak menggunakan kesan khas yang menjengkelkan. Nice but not memorable.

My rating? 2/5

Cradle Of Fear (Full Movie)

7 comments:

  1. Aku forward2 movie ni terus part satu mamat ni kena buang kerja..
    dia cakap "shove it up your arse!".
    Dahsyat la movie ni hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha enjoy watching the movie bro

      Delete
    2. Haha enjoy watching the movie bro

      Delete
  2. cradle of life (tomb raider)... baru saja tgk malam tadi kat AXN

    ReplyDelete
  3. Tak penah tau pun pasal filem ni.ok nanti aku try layan

    ReplyDelete
  4. thanks for sharing this movie bro

    ReplyDelete
  5. pernah tengok tapi dah tak ingat cerita dia macam mana..

    indeed, not memorable..

    ReplyDelete

silakan memberi sebarang komen...whether it's good or bad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...