Wednesday, February 20, 2013

TRESNO : Blame It On Me (Live Jamming at 36 Studio)

TRESNO : Now and Forever



TRESNO - Blame It On Me (Live Jamming at 36 Studio)

Song: Blame It On Me (Taken from Sonnet 18 Demo CD)
Written & Composed by Adi Herman
www.soundcloud.com/tresno
www.reverbnation.com/tresnoband

Video recorded at 36 Studio, Parkcity Commerce Square, Bintulu, Sarawak.

The Line-up:
Arep - Drums
Lias - Bass
Adi Herman - Vocals, Guitars

Maaf jika kualiti audio tidak berada dalam kondisi yang bagus. Sesi jamming ini adalah bagi persediaan untuk event Bintulu Music Fest 2013 yang akan datang. InsyaAllah, kami akan turut serta dalam event tersebut.

12 comments:

  1. Replies
    1. Tq bro...lagu ni memang kuat sgt influence The Lemonheads nya...sori haha

      Delete
  2. Replies
    1. Skrillex feat Damian "Junior Gongzilla" Marley! Make it bun dem! Haha

      Delete
  3. Replies
    1. Signature gua tak laku ditukarkan dengan nilai wang ringgit...sedih™

      Delete
    2. ceh... alasan... tunggu 10 tahun lagi... siap up kat ebay...

      Delete
    3. 10 tahun lagi mungkin orang dah lupakan aku haha...

      Delete
  4. Sama lah.nak mintak sain pls..heheh..steady la adi,Blame It On Me adalah karya jujur anda..kasi la lirik lagu sekali..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye tak ye jugak ek...aku lupa taruk lirik lagu dlm entri ni, kejap lagi aku update bro haha...

      Delete

silakan memberi sebarang komen...whether it's good or bad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...