Tuesday, April 23, 2013

Video Persembahan Band REGIMENT OF KID-D-WRONG Semasa "Love & Peace Gig #SantaiBersama REG 2013"








Regiment Of Kid-Do-Wrong : Locked Out Of Heaven (Bruno Mars cover)
Live @ Love & Peace Gig Venue: Danau Alai Pub Date: 6th April 2013


Mungkin ada sudah sedia maklum, ini juga merupakan band aku iaitu Regiment Of Kid-Do-Wrong. Asalnya aku bermain di posisi bass, tapi kali ini aku jadi backing vocals (untuk lagu Locked Out Of Heaven dan Brick By Boring Brick) manakala dengan tiba2nya menjadi seorang rapper/reggae-man untuk lagu King Without A Crown (Originally by Matisyahu), untuk lagu tersebut tak ada pula videonya hehe mungkin ada member yang ambik kot, aku tak perasan. 

Mungkin kalian akan kehairanan melihat telatah aku perform dalam video di atas, maafkan aku, terlalu teruja sebenarnya membawa lagu tersebut sampai tak sedar yang aku masih belum pulih sepenuhnya daripada sakit darah tinggi dan high cholesterol haha. Di malam harinya, selepas event tersebut, aku kena migrain dan sakit satu badan akibat aksi "breakdance" dan "moonwalking" semasa perform bersama band ini. Alahai, badan dah tua sebenarnya...huhu

16 comments:

  1. tak apa... salah cara nak keluar peluh... apa dehal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salah taktik bro, sepatutnya aku warm up dgn stretching dulu sebelum perform secara agresif haha...

      Delete
  2. Bapak tak marahhh..kau dancing la sampai pagiii..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uih tak nak aku dancing sampai pagi haha...nanti kena Osteoperosis haha

      Delete
    2. keluar tarian penguin trademark adi

      Delete
    3. Tarian kartun Pororo = terbaik! Erkkk....hehe

      Delete
  3. alasan "main metal bikin naik kolesterol" xblh diterima council or elrond

    ReplyDelete
  4. ...Badan tu tapi ati muda beb...hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Young at heart, kata orang London hahaha....

      Delete
  5. Byk beno band ko ye.. Tahniah la masih aktif..aku dh lama senyap hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bintulu kecik saja bro, kena support member2 lain jugak..haha..susah gua nak pencen bro, dah minat...

      Delete
  6. Replies
    1. Tarian Mahmud Jun di Bamboo Inn pada acara Pesta Muda Mudi...itu lebih epic dari video ini haha

      Delete

silakan memberi sebarang komen...whether it's good or bad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...